Team

Johan Van Ommen

Dr. Johan Van Ommen

Johan van Ommen studeerde in 1991 als dierenarts af aan de RUG. Sindsdien heeft hij zich via tal van buitenlandse bijscholingen bekwaamd binnen de orthopedische-, neurologische- en weke delen chirurgie. Sinds 1991 was hij werkzaam in Dierenartsenpraktijk Het Ganzenpad.
Vanaf 2009 heeft hij deze Dierenartsenpraktijk overgenomen en omgedoopt in Dierenartsenpraktijk Orion. Deze dierenartsenpraktijk heeft sindsdien zich volledig ingezet op de ontwikkeling van de vakgebieden orthopedie, neurologie, medische beeldvorming en chirurgie. Daardoor kwam er in 2012 eerst de MRI scanner en in 2014 de CT scanner.
Het was dan ook een logische stap om vanaf 1 augustus 2014 voluit te gaan voor een Dierenkliniek voor orthopedie, neurologie, medische beeldvorming en chirurgie.  Johan is de zaakvoerder van Dierenkliniek Orion en legt zich toe op de chirurgie.

 
linkedin
Dr. Kenny Bossens Dipl. ECVN

Dr. Kenny Bossens Dipl. ECVN

Kenny Bossens behaalde in 2010 zijn diploma Diergeneeskunde aan de universiteit Gent. Van 2011 tot 2016 verdiepte hij zich in de neurologie aan de faculteit in Merelbeke. Eerst als praktijkassistent, neurologie, daarna rondde hij een roterend internship af en deed hij een residency op de dienst neurologie. Sinds eind 2018 heeft hij ook de titel van Europees specialist in de neurologie behaald (Diplomate ECVN).
linkedin
Britt Vanmal

DA Britt Vanmal

Britt Vanmal behaalde in 2014 haar diploma diergeneeskunde aan de Universiteit van Gent. Direct na haar studie startte ze een roterend internship aan de faculteit diergeneeskunde in Merelbeke. Vanaf 1 oktober 2015 versterkt Britt het Orion-team. Binnen Dierenkliniek Orion legt Britt zich toe op de interne geneeskunde. Hiervoor volgt zij een Certificate Program aan de European School for Advanced Veterinary Studies.

 

linkedin
Christophe Verroken

DA Christophe Verroken

Christophe Verroken behaalde zijn diploma in 2016 aan het RUG. Sinds 2017 versterkt Christophe het Orion-team. Binnen Dierenkliniek Orion legt Christophe zich toe op de orthopedie.

 

Kaatje Kromhout

Dr. Kaatje Kromhout PhD

Kaatje Kromhout studeerde in 2008 als dierenarts af aan de Universiteit Gent. Aansluitend startte zij haar internship Medische Beeldvorming aan de vakgroep Medische Beeldvorming van de Huisdieren en Orthopedie van de Kleine Huisdieren van de Faculteit Diergeneeskunde.
Sinds 2009 zorgt zij daar als lid van de CT-MRI-unit voor de dagelijkse onderzoeken en protocollering. In januari 2012 ging zij bijkomend als teleradioloog bij Dierenartsenpraktijk Orion aan de slag. Begin 2016 behaalde ze de graad van doctor in de diergeneeskundige wetenschappen met haar doctoraatsonderzoek getiteld “ Comparison of magnetic resonance imaging and computed tomography for the detection of specific brain and cervical spine abnormalities in small animals”.
Ook bij Dierenkliniek Orion komt de protocollering van MRI’s en CT’s van haar hand

 
linkedin
Pauline De Marez

DA intern Pauline De Marez

Pauline behaalde in 2019 haar diploma aan het RUG. Tijdens haar studies heeft ze zowel binnenlandse als buitenlandse stages gedaan om praktijkervaring op te doen (Canada, Kenia en The United States). Daarnaast is zij op erasmus in Leipzig, Duitsland geweest.

Haar interesse ligt voornamelijk in de orthopedie en interne geneeskunde.
Op 15 juli vangt zij haar internship met veel enthousiasme aan.

 

Thijs Goldewijk

DA intern Thijs Goldewijk

Thijs studeerde in 2019 af aan de Universiteit Gent. Tijdens zijn studie liep hij verschillende stages om zoveel mogelijk praktijkervaring op te doen.

Hij begint in juli met veel enthousiasme aan een internship bij Dierenkliniek Orion om zich verder te ontwikkelen in alle facetten van de diergeneeskunde.
Zijn grootste interesse ligt bij de chirurgie en orthopedie van de huisdieren.

Assistente Margo

Assistente Margo

Ons assistententeam bestaat uit 3 gedreven dames (Margo, Carolien, Evelien).

Aan de balie zorgen zij voor een vlotte ontvangst. Zij beantwoorden de telefoon, maken afspraken en staan steeds paraat voor uw vragen en verzuchtingen.

Tijdens de operaties staan ze de chirurg bij en houden ze uw huisdier steeds nauwlettend in het oog. Na de operaties zorgen ze voor het reinigen en steriliseren van het operatiemateriaal.

De hospitalisatiepatiënten worden met veel zorg en liefde door hun bijgestaan. 

Uitlaten van de dieren, de hokken netjes houden, een knuffel en een aai, het hoort er allemaal bij!

Assistente Carolien

Assistente Carolien

Assistente Evelien

Assistente Evelien

Evelien Goyvaerts is in 2015 afgestudeerd als dierenartsassistente aan de Thomas More hogeschool in Geel. Direct na het afstuderen is zij beginnen werken bij Dierenkliniek Orion.

Binnen Dierenkliniek Orion geeft zij de gehospitaliseerde dieren een zo aangenaam mogelijk verblijf en staat zij de dierenarts bij tijdens operaties.

In haar vrije tijd houdt ze zich bezig met haar twee katten, Luna en Rostie. Daarnaast is ze bestuurslid van BaDiZo, de beroepsvereniging voor dierenartsassistentes binnen België.

Hannah

Assistente Hannah

© Copyright Orion - disclaimer - Privacy beleid
website by artissoft